Uw bouwplannen inspireren ons!

 

Zakenpartners Luc Vermeiren en Bart Van Stiphout besloten in de lente van 2012 om hun jarenlange ervaring in bouwen, verbouwen en vastgoed verkopen te bundelen. Zo is BOUW-SPIRIT ontstaan…

 

Uw plannen om uw huis te (ver)bouwen of een nieuwbouwproject te realiseren, geven ons de spirit om samen die dromen waar te maken! 

 

BOUW-SPIRIT groeit snel en ons gedreven team telt vandaag zeven voltijdse medewerkers. Daarnaast kunnen we rekenen op een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare onderaannemers: echte vakmensen die uw bouwproject met hart en ziel van A tot Z afwerken.

 

U zoekt een betrouwbare partner om de plannen van uw droomhuis uit te voeren?

Op zoek naar één vaste contactpersoon die uw nieuwbouwproject of renovatie van A tot Z in goede banen leidt?  Dan bent u bij bouwonderneming/projectontwikkelaar BOUW-SPIRIT uit Kalmthout steeds aan het juiste adres!

 

U zoekt een nieuwe woning of u wenst te investeren in vastgoed?  Check de nieuwbouwprojecten die BOUW-SPIRIT te koop en of te huur aanbiedt.  Samen vinden we uw nieuwe thuis of een goede opbrengsteigendom als veilige belegging.  Maak vandaag nog een afspraak om samen de mogelijkheden te bekijken!